Opleiding - Jongeren
Zelfstandig Werkend Kok
Horeca & Facilitair
- niveau3
- leerwegBBL/BOL
- duur1 jaar
Wil jij van koken je beroep maken? En ben jij de juiste persoon om leiding te geven in een professionele keuken? Kies dan voor de opleiding Zelfstandig Werkend Kok!
Tijdens de opleiding leer je alles over werken in een professionele keuken: van het bedenken en bereiden van gerechten tot het aansturen van andere koks. Dankzij jouw culinaire en leiddingevende talenten verlaat ieder gerecht perfect de keuken.
Wil je meer weten over deze opleiding? Klik hieronder op 'Lees meer'.
Deel deze pagina
Open Dagen
open dag
Open Dag 16 sept 2025
- datumDinsdag 16 september
- tijdtussen 10.00 en 14.00 uur
Wat leer je?
- Bereiden van gerechten
- Bestellen en beheren van de keukenvoorraad
- Leidinggeven aan andere koks en leerlingen
- Zorgen dat de keuken hygiënisch is
- Algemene vakken als Nederlands, Engels en rekenen
- Praktijklessen in ons lesrestaurant Chapeau
Waar kun je gaan werken?
- Hotels
- Restaurants
- Cateringbedrijven
Waarom deze opleiding volgen bij het ROC van Flevoland?
- Leer alles over werken in een professionele keuken.
- Kies voor een combinatie van BOL en BBL.
- Je leert het beroep van echte vakmensen en professionals.
- Alles wat je leert op school, kun je meteen toepassen in de praktijk.
- Veel aandacht voor leidinggeven in een professionele keuken.
Gerelateerde opleidingen
Opleiding - Jongeren
Zelfstandig Werkend Gastheer / Gastvrouw
Horeca & Facilitair
- niveau3
- leerwegBBL/BOL
- duur1 jaar
Aanmelden
omschrijving
Locatie
MBO College Almere
Straat van Florida 1, Almere Buiten
- niveau3
- leerwegBBL
- startmeerdere startmomenten
- duur-
Locatie
MBO College Almere
Straat van Florida 1, Almere Buiten
- niveau3
- leerwegBOL
- startaug. 2025
- duur1 jaar
Bij deze opleiding hoort een officiële opleidingsnaam en een crebonummer: Zelfstandig werkend kok, 25182